Nieuws

Nieuwe vestigingseenheden te Houthulst en Merkem

28/12/2019

Dienstenchequebedrijf Partoe wil zich verder profileren als een dienstenchequebedrijf dat antwoord kan bieden op huishoudelijke hulpvragen. Vanuit een sociaal oogpunt proberen we hulpbehoevende gebruikers een gepaste oplossing aan te bieden.

Naast de vestigingsplaatsen te Kortemark, Diksmuide, Dadizele en Wervik gaan we nu ook van start te Houthulst en Merkem. We proberen steeds de klanten op een persoonlijke manier te benaderen en zijn continue beschikbaar. We gaan samen op zoek naar een huishoudhulp die kwalitatief, betrouwbaar en respectvol is. Het principe dat de klanten steeds hun vertrouwde medewerker zolang mogelijk over de vloer krijgen blijft dan ook één van onze belangrijkste prioriteiten.

Onze coördinator staat jullie graag te woord met vragen en problemen betreffende de dienstencheques. Bovendien onderscheiden we ons van andere dienstenchequebedrijven en zijn er geen (extra) administratieve kosten.

Heeft u interesse in onze dienstverlening in de regio Kortemark, Diksmuide, Dadizele, Wervik, Houthulst of Merkem? Aarzel dan niet ons te contacteren telefonisch 051/65 01 85 of via mail dienstencheques@godtsvelde.be.

 

Adresgegevens Houthulst: Markt 34

Adresgegevens Merkem: Kouterstraat 28

Nieuwe vestigingseenheid te Dadizele

13/09/2019

Na de vestigingseenheden te Kortemark, Diksmuide en Wervik, gaat Partoe ook van start te Dadizele. Je vindt ons terug in de Beselarestraat 15, 8890 te Dadizele. Bent u op zoek naar een gemotiveerde, betrouwbare en bovendien kwalitatieve huishoudhulp? Hebt u geen zin meer om te poetsen 's avonds na het werk? Of wilt u wat meer genieten van uw vrije tijd? Partoe staat klaar om alle huishoudelijke zorgen van u over te nemen.

Ook voor strijk (meer info bij 'strijkatelier'), het boodschappen doen en bereiden van maaltijden kunnen wij u verder helpen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of kom langs op ons bureau.

 

algemeen nummer: 051/ 65 01 85

dienstencheques@godtsvelde.be

www.dienstenchequespartoe.be

of bezoek ons op facebook 'dienstenchequebedrijf Partoe'.

 

Nieuwe vestigingseenheid te Wervik

01/08/2019

Dienstenchequebedrijf Partoe wil zich verder profileren als een dienstenchequebedrijf dat antwoord kan bieden op huishoudelijke hulpvragen. Vanuit een sociaal oogpunt proberen we hulpbehoevende gebruikers een gepaste oplossing aan te bieden.

Naast de vestigingsplaatsen te Kortemark en Diksmuide, starten we nu ook een vestigingsplaats te Wervik op. We proberen steeds de klanten op een persoonlijke manier te benaderen en zijn continue beschikbaar. We gaan samen op zoek naar een huishoudhulp die kwalitatief, betrouwbaar en respectvol is. Het principe dat de klanten steeds hun vertrouwde medewerker zolang mogelijk over de vloer krijgen blijft dan ook één van onze belangrijkste prioriteiten.

Onze coördinator staat jullie graag te woord met vragen en problemen betreffende de dienstencheques. Bovendien onderscheiden we ons van andere dienstenchequebedrijven en zijn er geen (extra) administratieve kosten.

Heeft u interesse in onze dienstverlening in de regio Kortemark, Diksmuide of Wervik? Aarzel dan niet ons te contacteren telefonisch 051/65 01 85 of via mail dienstencheques@godtsvelde.be.

 

Vestiging Kortemark                 Vestiging Diksmuide                    Vestiging Wervik

Hospitaalstraat 29                        Beerststraat 36                             Sint-jorisstraat 18

8610 Kortemark                           8600 Vladslo                                 8940 Wervik

 

Tel. 051/65 01 85

dienstencheques@godtsvelde.be

www.dienstenchequespartoe.be

https://www.facebook.com/Dienstenchequebedrijf-Partoe-151507378795549/

 

* Partoe is een initiatief van vzw Godtsvelde

 

Nieuwe vestigingseenheid te Diksmuide

13/03/2019

 

Ons dienstenchequebedrijf gaat van start met een nieuwe vestigingseenheid te Diksmuide.

Vandaag en morgen mogen de inwoners van Groot- Diksmuide een flyer van Partoe in hun brievenbus verwachten. Er werden flyers bedeeld in zo'n 7000 brievenbussen. 

Hiermee werd de start gegeven van een nieuwe vestigingseenheid naast de reeds bestaande vestigingseenheid te Kortemark. Wens je gebruik te maken van onze diensten? Of wens je meer info? Neem dan zeker contact met ons op. Vul het contactformulier in op onze website, telefoneer 051/65 01 85 of stuur een mail naar dienstencheques@godtsvelde.be. Wij geven u graag vrijblijvend meer info!

Vergeet niet: WIJ REKENEN GEEN EXTRA (ADMINISTRATIEVE) KOSTEN AAN!

 

Vestigingseenheid Kortemark: Hospitaalstraat 29, 8610 Kortemark

Vestigingseenheid Diksmuide: Beerststraat 36, 8600 Kortemark (op afspraak)

 

Partoe start strijkatelier op

28/01/2019

 

Vanaf dinsdag 5 februari zal ons dienstenchequebedrijf een strijkatelier opstarten. De propere was die dient gestreken te worden kan worden afgegeven aan het onthaal van woonzorgcentrum Blijvelde. Onze professionele strijksters zorgen ervoor dat uw was proper gestreken is tegen het afgesproken tijdstip. Betaling gebeurt steeds met dienstencheques. De prijslijst is terug te vinden onder 'documenten en nuttige links'.

Voor meer info, neem vrijblijvend contact met ons op.

ondersteund door